Η ποίηση μπορεί να γίνει τραγούδι και αυτόν τον στόχο έρχονται στην Πάτρα για να μας δείξουν τρεις καλλιτέχνες, η Μαρίνα Βουλουδάκη (ερμηνεία), ο Σπύρος Λευκοφρύδης (μουσική) και ο Θανάσης Σάλτας (ποίηση).

Σε μια παράσταση με τίτλο «έρωτας Big Bang». Μια σύγχρονη ποιητική έκρηξη που μας συνδέει με τις μνήμες του χθες, διασκορπώντας  τα κομμάτια του αύριο στο σήμερα.Οι  καλλιτέχνες δημιουργούν ατμόσφαιρα μπουάτ φέρνοντας έμψυχα το κοινό στο τώρα!

Κάθε παράσταση τους είναι μοναδική. Η ποίηση του πολυβραβευμένου ποιητή Θανάση Σάλτα, ξεχωρίζει για την απλότητα της αλλά και για τον τρόπο που αλληλοεπιδρά με το υποσυνείδητο.

Οι μελωδίες του Σπύρου Λευκοφρύδη δίνουν ζωή στις λέξεις και οδηγούν την ερμηνεύτρια να απελευθερώσει και να εξυψώσει την άυλη ενέργεια των στίχων, μετατρέποντας την σε μια συνειδητή οντότητα. Το ποίημα γίνεται τραγούδι ...  Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί... ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΠΟΙΗΣΗ !!!

'' ...Όταν ανακαλύψουμε τις μυστικές σχέσεις των εννοιών και τις περπατήσουμε σε βάθος θα βγούμε σ’ ένα άλλου είδους ξέφωτο που είναι η Ποίηση. Και η Ποίηση πάντοτε είναι μία, όπως ένας είναι ο ουρανός. Το ζήτημα είναι από πού βλέπει κανείς τον ουρανό... ''

Από τη συλλογή Ο μικρός Ναυτίλος (1988) του Οδυσσέα Ελύτη

Τοποθεσία: Γραμμές Τέχνης

Ημέρα και Ώρα Παράστασης: Σάββατο 24/02/2024 - 21:00