Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση, τα παιδιά του και την παρουσίαση.

“Δεν με αφορά να ξανακάνω ζωντανή καθημερινή εκπομπή. Το έχω φυλαγμένο ως ένα κεφάλαιο πάρα πολύ χαρούμενο και ενδιαφέρον. Φέτος δεν κάνω τηλεόραση γιατί προτεραιότητα είναι τα παιδιά μου και έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα. Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν αισθάνθηκα ότι πρέπει να απολογηθώ επειδή είμαι ηθοποιός και έκανα παρουσίαση. Όποιος θέλει να δοκιμάσει κάτι, είναι ελεύθερος να το κάνει και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος”, είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέχεια ότι ο Νίκος Μουτσινάς, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι, δεν τον πήρε τηλέφωνο για να συμμετάσχει στην ταινία του “Τα Βαφτίσια”. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν λείπει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση, ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε: “Από την τηλεόραση δεν λείπει κανένας μας, δεν είμαστε τόσο σπουδαίοι, για να λείπουμε από κάπου”.

Για τα παιδιά του, ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε: «Δεν ξέρω αν είμαι πολύ καλός και τρυφερός μπαμπάς, αλλά τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Οι ισορροπίες δεν άλλαξαν μετά το διαζύγιο. Όταν έχεις παιδιά, δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου, υπάρχει μια πραγματικότητα που πρέπει να ανταπεξέλθεις αμέσως».