Σοκ προκαλεί το άγριο περιστατικό ενδοοκογενειακής βίας στη Ζάκυνθο όπου ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής ξυλοκόπησε και προκάλεσε χημική αποβολή στην σύντροφό του η οποία ήταν έγκυος 6 εβδομάδων και εκείνος δεν ήθελε το παιδί.

Η 19χρονη κατάθεσε στην αστυνομία ότι το βράδυ της Τρίτης στις 9 ο σύντροφός της την παρέλαβε από το σπίτι της και μετέβησαν από κοινού με το αυτοκίνητό του σε οικείους τους στην Κυψέλη Ζακύνθου.
Πώς ο 27χρονος στη Ζάκυνθο «απήγαγε» την σύντροφό του και της προκάλεσε χημική αποβολή

Αφότου αποχώρησαν από εκεί, μετέβηκαν στο σπίτι του, στο Τσιλιβί Ζακύνθου όπου της ζήτησε να μείνει και να διανυκτερεύσει. Η ίδια το αρνήθηκε. Ωστόσο ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας τη μετέφερε στο κρεβάτι, όπου της έδεσε τα χέρια με σχοινί και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια δια στοματικής χρήσης και χάπι δια κολπικής, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Αργότερα, πρωινές ώρες, την μετέφερε στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος», όπου της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έμβρυο που μόλις είχε αποβληθεί.

Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Ο 27χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες «Διακοπή Κύησης», «Ενδοοικογενειακή Βία», «Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη», και «Κλοπή».