Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Γκέλια στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Βίτσα.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο» και υποδύεται τον Βασίλη Χρήστου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύζυγό του, η οποία είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή του, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο θανάτους αγαπημένων προσώπων του.

Τι είδες στη γυναίκα σου και είπες «εδώ είμαστε»;

Με μάγεψε η ομορφιά της. Με γοήτευσε το ότι είναι μεγαλύτερή μου και ότι επαγγελματικά δραστηριοποιείται σε διαφορετικό κλάδο, είναι μηχανικός. Με κέρδισε, επίσης, ο αυτοσαρκασμός της. Είναι πολύ ωραίο ο άλλος να έχει χιούμορ και μάλιστα να διακωμωδεί πρωτίστως τα δικά του θέματα. Το θεωρώ δείγμα ευφυίας. Κι επιστρέφω στο θέμα της ηλικίας για να σου πω ότι, ενώ είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή μου, μοιάζει με 18 χρονών. Αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Είχαμε πάει στη Γερμανία, όπου με κάλεσαν για μια ταινία και σε ένα μπαρ εμένα με άφησαν να περάσω κανονικά, ενώ στη γυναίκα μου ζήτησαν ταυτότητα.

Και σήμερα τι σας κρατά μαζί;

Είναι πάρα πολλά. Είναι ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων, πραγμάτων και κοινών εμπειριών.

Καταλαβαίνω ότι η σύζυγός σου, για να είναι με έναν άνθρωπο μικρότερό της, εμφανίσιμο και αναγνωρίσιμο, είναι μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Σίγουρα, ναι. Είναι εξαιρετική. Και με έχουν βοηθήσει πολύ ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητά της στο πως να διαπραγματεύομαι τα οικονομικά στη δουλειά μου. Είμαι πολύ κακός στο να μιλάω για χρήματα.