Τον αποτροπιασμό της για όσα φρικτά κατηγορείται ο γνωστός YouTuber εξέφρασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τα οποία αφορούν σε βασανισμούς ΑμΕΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο και μάλιστα επί πληρωμή. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ άνοιξε το θέμα με αφορμή το σχετικό podcast του Άρη Δημοκίδη για την ανατριχιαστική υπόθεση.

«Εγώ άκουσα πρόσφατα ένα podcast του Άρη Δημοκίδη κι έπαθα σοκ. Όχι το YouTube δεν θέλω το παιδί μου να το ακουμπήσει… ούτε ξυστά να περάσει. Τρόμαξα, τρόμαξα», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Για έναν YouTuber λέμε, που τον συνέλαβαν διότι κακοποιούσε συστηματικά και επί πληρωμή από τους followers του άτομα με ειδικές ανάγκες. Τη ρώτησα κιόλας την κόρη μου «έναν τάδε τον έχεις ακουστά;» και ευτυχώς μου είπε όχι.

Σου σηκώνεται η τρίχα που υπάρχει τέτοιου είδους περιεχόμενο εκεί έξω και μάλιστα ότι υπάρχει και ελεύθερο. Νομίζω ότι δεν το πιστεύουν ούτε και οι άλλοι YouTubers, γιατί νομίζεις ότι όλα αυτά είναι σε αυτό που λέμε «σκοτεινό διαδίκτυο». Κι όμως δεν είναι στο σκοτεινό, είναι στο ελεύθερο διαδίκτυο», συνεχίζει η οικοδέσποινα του «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2).

«Επίσης, δεν ήξερα ότι υπάρχουν πλατφόρμες που πληρώνεις live ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Σου λέει «βάλε λεφτά τώρα για να δεις αυτό». Και μιλάμε για μόνο αρρωστημένα πράγματα. Και υπάρχει και το επιχείρημα: γιατί στα ιδρύματα είναι καλύτερα;», τονίζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Σου σηκώνεται η τρίχα. Κι εμένα μου πήρε ώρα για να συνέλθω όταν το έμαθα. Κανονικοποιείται μία βαρβαρότητα, μία αρρωστημένη κατάσταση», εξομολογήθηκε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Σε άλλον πλανήτη μάλλον ζούμε, σοκ. Προσοχή! Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι υπάρχει κόσμος που βασανίζεται live στο YouTube κι ο άλλος δίνει χρήματα; Κι όλα αυτά δε στην Ελλάδα, γιατί νομίζαμε ότι μόνο στην Αμερική γίνονται κάτι τέτοια. Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα», κατέληξε στον συλλογισμό της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.