Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Εκπαίδευσης Παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού Πατρών κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Πατρών με στόχο την προσφορά εκπαιδευτικού υλικού στους μαθητές του σχολείου.

 Όπως είναι γνωστό ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με τη μακρόχρονη δράση του έχει συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση και υποστήριξη διάφορων κοινωνικών ομάδων μέσω της άμεσης ανταπόκρισης του στο εκάστοτε αίτημα. Έτσι και τώρα αφουγκραζόμενος τις ιδιαίτερες ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Φάσμα Αυτισμού της περιοχής, προσέφερε εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό κατάλληλο για την εκπαίδευση παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού στηρίζοντας  παράλληλα το έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου ευχαριστούν θερμά την Πρόεδρο του τοπικού τμήματος κα. Κανελλοπούλου Τάνια, τον Αντιπρόεδρο κο. Γκορίλα Θωμά καθώς και τους Εθελοντές Σαμαρείτες που επισκέφτηκαν το σχολείο. Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αυγερινό Αντώνη ο οποίος συνέβαλλε στην υλοποίηση αυτής της δωρεάς.