Το Πατρινό Καρναβάλι θέλει εξωστρέφεια και το πάρτι που έγινε για ακόμα μία χρονιά στην Νέα Υόρκη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είχε αυτό το νόημα.

Το Καρναβάλι της Πάτρας ταξίδεψε στην Αμερική για ακόμα μία χρονιά, καθώς το βράδυ του Σαββάτου έγινε το καθιερωμένο καρναβαλικό πάρτι, με τη συμμετοχή δεκάδων ομογενών που ζούνε εκεί, αλλά και Αμερικανών.

Το πάρτι φέτος έγινε στο Melrose Ballroom και το σύνθημα της διασκέδασης έδωσαν ασφαλώς τα μέλη της πατρινής αποστολής που βρέθηκαν εκεί από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας μέχρι την Κυριακή, ταξιδεύοντας για αυτόν τον σκοπό.

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα του πατρινού δημοσιογράφου Χριστόδουλου Αθανασάτου, που με τη βοήθεια του Τιμολέοντα Ζιώγκα, αλλά και τη συνεργασία των φορέων της Πάτρας (ειδικότερα του Επιμελητηρίου Αχαΐας) έκαναν αυτό το πάρτι θεσμό.

Σημειώνουμε ότι και στο φετινό Patras Carnival Party NYC 2024 οι πατρινοί dj’s που συμμετείχαν στην αποστολή και έπαιξαν στα decks τα καρναβαλικά τραγούδια που χάρισαν κέφι σε όλους τους θαμώνες ήταν οι Στέλιος Αποστολόπουλος, Γιώργος Κουβεργιανός και Παναγιώτης Κολλιόπουλος.


(Οι φωτογραφίες είναι από τα social media).