Την Ελένη Καστάνη συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία με αφορμή την αθηναϊκή επιστροφή για την θεατρική παράσταση «Έκτο πάτωμα» στο οποίο και πρωταγωνιστεί πλάι στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και την Ευαγγελία Μουμούρη. Μέσα σε όλα, όμως, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην σύντομη της εμπειρία στην πρωινή ζώνη όσο και στην πληγή που μέχρι σήμερα της έχει αφήσει ένα ψέμα που ειπώθηκε στο παρελθόν για εκείνην.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Καστάνη εξομολογήθηκε πως «η συμμετοχή στο Breakfast@Star ήταν μια ωραία εμπειρία που πραγματικά, επειδή ήμουν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου, μου έδωσε μια κέφι και χαρά. Επίσης, τους έλεγα ότι είμαι γουρλού και ναι, είμαι πάρα πολύ γουρλού». Τα νούμερα τώρα έχουν ανέβει πάρα πολύ αλλά εγώ δεν ήμουν στην αρχή; Μπορεί να μην είμαι τώρα αλλά μπήκα στην αρχή και έδωσα και γω τη δύναμη μου, την θετική μου ενέργεια».

Θέλω να σας πω ότι η πρώτη πρόταση που μου έγινε ήταν τόσο παλιά. Υπήρχε μια σπουδαία κυρία, η οποία ήταν η πρώτη που μου έκανε πρόταση να κάνω gossip στην τηλεόραση πριν από πάρα πολλά χρόνια όταν η Ελένη Μενεγάκη θα έβγαινε τότε στον ΑΝΤ1 και στο πρωινό. Και γω αρνήθηκα γιατί το σκέφτηκα και είπα «τι δουλειά έχω εγώ τώρα να πάω να λέω για συναδέλφους μου, καλλιτέχνες άλλους και αυτά» και δεν πήγα ποτέ».

«Πως τα πάτε γενικά με τις κουτσομπόλες;» ρωτήθηκε η Ελένη Καστάνη για να απαντήσει τα εξής, στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Πέραν μιας περίπτωσης από ένα χοντρό ψέμα που έχει ειπωθεί για μένα, δεν έχω παράπονο από κανέναν. Δεν ήταν από δημοσιογράφους, ήταν από άσχετους. Ο χρόνος όμως έδειξε ποιος παραμένει στη δουλειά, ποιος είναι συνεργάσιμος».

«Ήταν ένα ψέμα επάνω στη δουλειά και με πλήγωσε πάρα πολύ γιατί ήρθε σε μια πολύ συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου και πιστεύω ότι ακόμα έχει επιπτώσεις επάνω μου. Κάποιοι μπορεί να το πίστεψαν γιατί είμαστε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο που δυστυχώς είναι πολύ σκληρή η δουλειά μας».