Την Άννα Ανδριανού φιλοξένησαν η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για την συνέχιση του σίριαλ «Έρωτας φυγάς» στον ΑΝΤ1 και την απρόσμενη αποχώρηση από το OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Ανδριανού εξομολογήθηκε πως «είμαι και στον Έρωτα Φυγά φέτος, ένα υπέροχο έργο που είναι στον ΑΝΤ1. Είχε τις περιπέτειες του αλλά είναι μια χαρά τώρα ξανά στον ΑΝΤ1 και προχωράμε. Αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο, εξαιρετικά».

«Δεν υπήρξε κάποια απόρριψη στη σειρά, ήταν καθαρά οικονομικοί οι λόγοι. Κάπου εκεί κόλλησαν τα πράγματα. Ο κύκλος που κάνουμε τώρα κλείνει στα 110 επεισόδια, δηλαδή αρκετά ακόμα, στο τέλος της άνοιξης ουσιαστικά και μάλιστα γυρίζουμε αυτή την περίοδο τα τελευταία επεισόδια».

«Μετά δεν ξέρω ακριβώς τι μέλλει γενέσθαι για έναν επόμενο κύκλο. Ήταν όμως πολύ ωραία γιατί πραγματικά, γι’ αυτό νομίζω ότι αγαπήθηκε, είναι μια σειρά που δείχνει μια Ελλάδα που δεν ξέραμε. Μια Ελλάδα του 50 – ’60, μετεμφυλιακή με πολλά θέματα και είναι ένα μωσαϊκό ανθρώπων, χαρακτήρων, ρόλων και καταστάσεων» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Ανδριανού στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.