Στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη ανοίγει τα χαρτιά της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τα στερεότυπα που κυριαρχούν μέχρι και σήμερα για τις γυναίκες, ενώ αποκαλύπτει και την προ ετών παρεξήγηση στον αέρα ανάμεσα στην ίδια και τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Φέτος συμπληρώνω 30 χρόνια στη δουλειά. Είναι ένα μεγάλο και πολύ συγκλονιστικό ταξίδι με χαρές και λύπες. Νόμιζα ότι δεν είμαι αντισυμβατική, σήμερα τα κορίτσια έχουν πιο πολλές επιλογές. Πλέον τα θέματα του ρατσισμού και της έμφυλης βίας μας ακολουθούν και πρέπει να τα λέμε με όλους τους τρόπους», δηλώνει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Ακούω διάφορους να λένε: έλα τώρα, το φτάσανε στα άκρα. Έτσι χρειάζεται. Χρειάζεται να φτάσεις κάτι στα άκρα για να έρθει η ισορροπία», τονίζει η ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου μού έλεγε ότι έχω πολύ περισσότερη γλώσσα απ’ όση αντέχει ένας άντρας και γι’ αυτό γινόμουν και ενοχλητική κάποιες φορές. Ακόμη και σήμερα μου λένε, επίσης, ότι δεν πρέπει μία γυναίκα να έχει κοντό μαλλί», εξομολογείται η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Κάποια στιγμή κάτι έγινε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και εγώ παρεξηγήθηκα στον αέρα απ’ αυτό που είπε. Η γυναίκα δεν κατάλαβε τίποτα, εμένα όμως ξαφνικά άλλαξε η φυσιογνωμία μου. Αναρωτήθηκε τι έπαθα και μετά από πολλά χρόνια της το είπα πάλι στον αέρα, δεν το θυμόταν», αποκάλυψε η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Το να κάνεις παιδί δεν είναι για όλους και δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας. Συνήθως λένε ότι το να μην αποκτήσεις παιδιά έχει κόστος. Εγώ πιστεύω ότι το αντίθετο έχει κόστος», απαντά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σε σχετική ερώτηση.