Την θυμάστε την Νίνα Μαζάνη; Είναι η τραγουδίστρια που είχαμε δει εδώ στην Πάτρα στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η Νίνα Μαζάνη που στο μεταξύ την έχουμε δει και σε αρκετές εκπομπές στην τηλεόραση, κάνει καριέρα στην Αθήνα, με εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά και εντυπωσιάζοντας με το ταλέντο της, την φωνή και το μπρίο της. Πριν από λίγες ώρες η τραγουδίστρια από την Ξάνθη κυκλοφόρησε μετά από αρκετή δουλειά τον πρώτο της δίσκο.

Το όνομα του; "Φως" και το πρώτο του τραγούδι που ανέβηκε στο youtube είναι το "Αν αυτό είναι η αγάπη" που αρέσει ήδη αρκετά από την πρώτη στιγμή, όπως και το "Έλα" που ακολουθεί, αλλά και τα υπόλοιπα κομμάτια που  περιλαμβάνονται στον δίσκο. Η ίδια σε ανάρτηση της γράφει τα εξής:

"Προσπαθώ να σκεφτώ τι είναι σημαντικό για να σας μεταφέρω από όσα πέρασαν μέχρι να ολοκληρωθεί αυτός ο δίσκος. Και ίσως αυτό πάρει πολλές λέξεις και εγώ τελικά το μόνο που θέλω να σας πω είναι πως αυτά τα τραγούδια είναι μόνο η αρχή.

Μπορεί να σας δώσουν πολλά μπορεί και τίποτα. Μικρή ευχή και παράκληση.. να τα χορέψετε τα τραγούδια μου, να τα φωνάξετε σε βουνά και παραλίες να τα ψιθυρίσετε, να τα δακρύσετε, να τα αφιερώσετε και εγώ θα βρω το δρόμο για τα επόμενα.

Μόνο Φ Ω Σ".


Νίνα Μαζάνη - Αν Αυτό Είναι Η Αγάπη (Official Audio Release)