Η Πάτρα είναι στις τελευταίες θέσεις των επιλογών των digital nomads, σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που παρά τις ομορφιές της, δεν έχει καλές επιδόσεις σε αυτή την κατηγορία τουριστών. 

Μια κατηγορία που μπορεί να αφήσει όμως πολλά τόσο στην εθνική οικονομία, όσο και στην κάθε τοπική οικονομία ξεχωριστά. Εμείς πάντως αντί για digital nomads βρήκαμε μια travel blogger, την Γεωργία, που τις τελευταίες ημέρες είναι στην Πάτρα και ανεβάζει φωτογραφίες από τα διάφορα μέρη της πόλης όπου πηγαίνει στα social media. 

Πιο αναλυτικά οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει είναι από το Έλος της Αγυιάς, από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, από το Κάστρο και από διάφορα άλλα σημεία της πόλης μας που προκαλούν το μικρό ή το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών. 

Δεν ξέρουμε αν οι travel bloggers περιλαμβάνονται και αυτοί στην κατηγορία των digital nomads. Αυτό που ελπίζουμε είναι η Γεωργία που κατάγεται προφανώς από την Ανατολική Ευρώπη, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media και συγκεκριμένα στο instagram να προβάλει την πόλη μας στο εξωτερικό. 

Μπας και δει αυτή η έρημη αγορά της Πάτρας κανέναν τουρίστα να έρχεται και να απολαμβάνει τις ομορφιές της. Όπως η Γεωργία.