Η Νόρα Δράκου δείχνει ή καλύτερα επιβεβαιώνει την μεγάλη της αξία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα.

Οι προκρίσεις της σε τελικούς, το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η πέμπτη θέση στον κόσμο και πάνω από όλα η παραμονή της στην ελίτ των καλύτερων κολυμβητριών του κόσμου.

Δεν είναι λίγα πράγματα αυτά για ένα δικό μας κορίτσι που ξεκίνησε από την Πάτρα και όλα αυτά τα χρόνια μεγαλουργεί στις πισίνες. Ένα κορίτσι που αποτελεί εκτός από μια μεγάλη αθλητική προσωπικότητα και έναν ακέραιο χαρακτήρα που έχει αγαπήσει ο κόσμος.

Έτσι τα συγχαρητήρια που της έχουν στείλει αυτές τις μέρες πατρινοί και όχι μόνο στο inbox και στο κινητό της για αυτές τις επιτυχίες της είναι δεκάδες. Η ίδια αποφάσισε να απαντήσει σε αυτά, δίνοντας ένα τεράστιο φιλί μέσω του διαδικτύου από την Ντόχα που βρίσκεται και προχωρώντας στην εξής ανάρτηση:

Ένα τεράστιο φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους εσάς που μπήκατε στο κόπο να μου στείλετε ένα μήνυμα και να μου δώσετε μια ευχή. 5η θέση στο κόσμο, πανελλήνιο ρεκόρ και ένα χαμόγελο ευτυχίας! Έχει μείνει άλλη μια αποστολή (σε αυτό το υπέροχο παγκόσμιο πρωτάθλημα για την ελληνική αποστολή ) και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός!. 


(Οι φωτογραφίες είναι από το siakare_sports).