Τι γίνεται με τα ΑΤΜ στα υποκαταστήματα τραπεζών της Πάτρας; Υπάρχουν αρκετά παράπονα από πατρινούς που πάνε εκεί για να κάνουν αναλήψεις και να σηκώσουν χρήμα, φεύγοντας από εκεί με άδεια χέρια. Κι αυτό γιατί πολλά μηχανήματα δεν λειτουργούν.

Υπάρχουν και άλλα που λειτουργούν με προβλήματα, δηλαδή που δεν αναγράφουν το υπόλοιπο των χρημάτων που μένουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς ή δεν βγάζουν καν χρήμα ή ακόμα και χαρτάκι.

Και φυσικά υπάρχουν και αυτά που τρώνε κάρτες, βάζοντας σε ταλαιπωρία τους καταναλωτές. Στις καλύτερες των περιπτώσεων τα μηχανήματα αυτά αργούν, με αποτέλεσμα να σημειώνονται «ουρές» αφού υπάρχει καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση του κόσμου.

Επιπλέον τα μηχανήματα στην Πάτρα που δέχονται καταθέσεις είναι ελάχιστα, με αποτέλεσμα κάποιος που πάει να βάλει χρήμα να πρέπει να μπει μόνο στο κέντρο της πόλης για να εξυπηρετηθεί.

Γιατί πουθενά αλλού δεν βρίσκεις. Να σημειώσουμε ότι τα προβληματικά μηχανήματα δεν έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες τράπεζες, αφού είναι κοινό στοιχείο όλων. Συμπερασματικά είναι αναγκαίο να γίνουν αλλαγές στα μηχανήματα ΑΤΜ.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η τάση των τραπεζών είναι να καταργούν σιγά - σιγά τους γκισέδες και τα ταμεία.