Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:30 π.μ. το Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»,η Ελληνική Εταιρία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Νομού Αχαΐας, το Φ/Σ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ» και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παίδων Χρηζόντων Μέριμνας  παρουσία και ευλογίαις του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Παΐσιου, εκπροσώπου του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου Πατρών, κ.κ. Χρυσοστόμου  και του πατήρ Ιωάννη Λαζανά , έκοψαν από κοινού την πίτα για το 2024.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του ΔΣ, κος Α. Δημητρακόπουλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση του Κέντρου. Στην συνέχεια, απεύθυνε χαιρετισμό η κα Ανδρομάχη Σαλαμαλίκη, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α)  Νομού Αχαΐας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν:

Η κα Γεωργία Ντάτσικα – Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, ο κος Παναγιώτης Παπαδόπουλος– Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, η κα Ανδρομάχη Σιώρου -Δημοτική Σύμβουλος «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ – Κωνσταντίνος Σβόλης», η κα Μαρία Παππά– Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών-Περιφερειακό Παρατηρητήριο, εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων: κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη-Πρόεδρος του Ομίλου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ» , η κα Δήμητρα Χρυσανθοπούλου– Πρόεδρος του «ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ», η κα Μαρία Λιότου – Πρόεδρος του Inner Wheel Πατρών Βορρά-Ρίου και η κα Ελένη Δεμερτζή- Μέλος του «ΙΦΝΕ Αχαΐας- Σωματείο ατόμων με νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας».

Επίσης, παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ., η κα Ανθή Παχή- Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παίδων Χρηζόντων Μέριμνας, μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ», ο Παντελής Αθανασίου-Μέλος του ΔΣ του PromitheasPatras BC, ο Υπεύθυνος επικοινωνίας στον PromitheasPatras BC, κος Δημήτρης Δενδής, η κα Ευσταθία Γιαννιά, ο Συγγραφέας κος Ασημάκης Παπαδάτος-Μέντης, ο κος Θωμάς Γκορίλας– Μέλος της ΕΣΑμεΑ, η κα Γωγώ Παγανιά– Διευθύντρια του «Στρούμπειο»-Νηπιαγωγείου, γονείς & κηδεμόνες, μέλη της Ελληνικής Εταιρίας  Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Νομού Αχαΐας, οι εργαζόμενοι του Θ.Π.Κ «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», η επί σειρά ετών εθελόντρια κα Νίκη Τσάκωνα,εθελοντές του ΕΕΣ καθώς και φίλοι της Μέριμνας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με κλήρωση δώρων, σε ωφελούμενους και προσωπικό, τα οποία ήταν ευγενική προσφορά καταστημάτων και επιχειρήσεων της πόλης μας.