«Κιχ» δεν ακούγεται για το έργο της ανάπλασης και της αναβάθμισης του πρώην κολυμβητηρίου της Αγυιάς και του περιβάλλοντα χώρου του.

Πρόκειται για το αθλητικό κέντρο που είναι να δημιουργηθεί στο εγκαταλειμμένο πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς, σε ένα έργο ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ και το οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε κάνει προεκλογικά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εντάχτηκε στο ΕΣΠΑ του 2021 -2027.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν διαρρεύσει από την τότε ανακοίνωση η μελέτη του έργου θα ήταν έτοιμη μέσα στους επόμενους μήνες, κάτι που θα έδινε την δυνατότητα να ξεκινήσουν άμεσα οι διαγωνιστικές διαδικασίες.

Όμως από τότε δεν υπάρχει κάτι νεότερο, σχετικά με την εξέλιξη του όλου ζητήματος. Με βάση τον σχεδιασμό του έργου θα κατασκευάζονταν (δυο πισίνες μια μεγάλη για αγώνες και μια μικρότερη για προπόνηση και αναψυχή), γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις και γήπεδο αθλημάτων άμμου, αλλά και ίσως ένας χώρος για παρκούρ.

Μένει να δούμε κάποια εξέλιξη πάνω στο όλο θέμα και πότε το έργο που σίγουρα θα δώσει άλλη πνοή στην βόρεια παραλιακή ζώνη της Πάτρας, δίπλα από το Έλος της Αγυιάς και την Πλαζ, θα μπει στο τελικό στάδιο.