Ο Θάνος Κιούσης, ή αλλιώς «Τόνι Σφήνο», συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τους καθοριστικούς σταθμούς της ζωής του, τις τρέλες μεταμφιέσεις για χάρη του «Τόνι Σφήνου» αλλά και το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

«Περνάω υπέροχα, φανταστικά στο τηλεπαιχνίδι μας, το ζω. Ο συνυποψήφιός μου, Φάνης Λαμπρόπουλος, μου έδωσε συγχαρητήρια για το παιχνίδι».

Οι σταθμοί της ζωής του «Ο πρώτος σταθμός της ζωής μου ήταν στο Λονδίνο όταν είδα παραστάσεις δρόμου. Καθοριστική για εμένα ήταν η στιγμή που πήγα σε σχολή μπαλέτου στα 28 μου», συμπληρώνει.

Για την προσωπική του ζωή λέει: «Θυμάμαι πάντα το δάκρυ της Ιωάννας στην άφιξή της στον γάμο μας…».

Όσο για τον «Τόνι Σφήνο»; «Στις παραστάσεις μου ντυνόμουν Σκωτσέζος και Κρητικός μαζί, με μια σωβρακοφανέλα από μέσα. Κάποτε πήδηξα την περίφραξη της Ακρόπολης, για να… ξαλαφρώσω σε έναν θάμνο. Τα παιδιά μου με ρώτησαν στον δρόμο γιατί μου μοιάζει αυτός ο Τόνις Σφήνος», λέει και προσθέτει:

«Τρελαίνομαι να είμαι μεταμφιεσμένος όταν παίρνω τα παιδιά από το σχολικό. Κάθε φορά είμαι ντυμένος κάτι, Ινδός, καουμπόης ή βάτραχος».