Στην κάμερα του Super Κατερίνα μιλά η Μάγδα Τσέγκου. Η γνωστή δημοσιογράφος σχολιάζει την τηλεοπτική συνύπαρξη του Γιώργου Παπαδάκη με τη Μαρία Αναστασοπούλου στο «Καλημέρα Ελλάδα», κάνοντας τη σύγκριση με την εποχή που ήταν στο πλευρό του Γιώργου Αυτιά.

«Η Αναστασοπούλου με τον Παπαδάκη έχουν πολύ κόντρα στον αέρα, την κοιτάει με ένα βλέμμα… Εμένα δεν με κοίταζε ο Αυτιάς έτσι. Αυτοί ψιλομπαίνουν ο ένας στον άλλο άγρια. Αυτό που κάνει η Μαρία δεν το έκανα ποτέ, είναι δυναμική», δηλώνει η Μάγδα Τσέγκου.

«Εγώ δεν μπορούσα τότε. Ήμουν πιο μικρή, πιο μαζεμένη, έκανα πάντα ένα βήμα πίσω και τώρα το ‘χω μετανιώσει. Ήταν λάθος. Έπρεπε την ώρα που ο Γιώργος (Αυτιάς) με έκοβε, να του απαντούσα. Αλλά δεν το έκανε και επίτηδες, έτσι είναι ο Γιώργος Αυτιάς», παραδέχεται η γνωστή δημοσιογράφος.

«Δεν μου αρέσει όμως αυτό που βλέπω το πρωί, δείχνει μία ασέβεια. Για να λέει ο Χασαπόπουλος ότι γίνεται επίτηδες, κάτι θα ξέρει. Εγώ νομίζω ότι τσακώνονται πραγματικά, γιατί είναι δύο δυναμικές προσωπικότητες και επαγγελματίες», σχολιάζει στη συνέχεια η Μάγδα Τσέγκου.

«Ο Γιώργος Αυτιάς μπορεί να αντέξει χωρίς τηλεόραση, είμαι σίγουρη. Μετά από τόσα χρόνια, πόση τηλεόραση να κάνεις πια; Πρέπει να κλείσεις και έναν κύκλο, να κάνεις μία καινούργια αρχή. Όποιος και να πάρει τη θέση του, βέβαια, Αυτιάς δεν θα είναι», καταλήγει στις δηλώσεις της η Μάγδα Τσέγκου.