Ανοιχτή Εκδήλωση - Συζήτηση της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στα Καλάβρυτα το Σάββατο 17.2.2024 στις 7:00 μμ το απόγευμα με ομιλητές τη Σία Αναγνωστοπούλου και τον Νίκο Μπίστη.

Όλο το τελευταίο διάστημα από την ίδρυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» που ήταν το πρώτο βήμα ενός νέου πολιτικού κύκλου, η «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ανοίγεται στην κοινωνία. Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες ανοιχτές συνελεύσεις, εκδηλώσεις και συζητήσεις της «ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» σε ολόκληρη την επικράτεια και έχουν ήδη προγραμματιστεί πολλές ακόμα μέχρι και την ιδρυτική συνδιάσκεψη του νέου πολιτικού φορέα αρχές Μαρτίου.

Τα πρώτα μηνύματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά και η μεγάλη μας ευθύνη είναι πώς θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις των αριστερών και προοδευτικών πολιτών για μια ουσιαστική νέα αρχή: νέα αρχή τόσο στο περιεχόμενο της πολιτικής, όσο και στον τρόπο οργάνωσης της πολιτικής.

Σήμερα έχουμε ένα καθήκον. Να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Στις κινήσεις δηλαδή που θα ανοίξουν το δρόμο για τη συγκρότηση ενός πολιτικού κόμματος ο συνδυασμός του οποίου θα είναι έτοιμος για τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Ιούνιο του 2024. Στόχος μας είναι να έχουμε συμβάλλει αποφασιστικά στη συγκρότηση ενός νέου ανοιχτού, ενωτικού, αριστερού, προοδευτικού και οικολογικού ψηφοδελτίου που θα κάνει τη διαφορά.

Αυτό παλεύουμε και θα το κάνουμε μαζί με εξωστρέφεια, ανανέωση και αυτενέργεια.

Σε αυτήν την κατεύθυνση απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα οργάνωσης και δράσης και καλούμε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στα Καλάβρυτα το Σάββατο 17.2.2024 στις 7:00 μμ το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Χελμός, με ομιλητές την Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτή Αχαΐας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και τον Νίκο Μπίστη, μέλος της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Συναντιόμαστε – Συζητάμε - Αποφασίζουμε.