Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου έδωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για το “πέσιμο” που του έκαναν πρόσφατα, ενώ απάντησε και για τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Έχω κάνει 20 χρόνια πεσίματα, πλέον όμως είναι διαφορετικά. Τώρα θεωρούν πως αν εκνευρίσεις κάποιον και πάρεις και μια δήλωση, ότι μπορείς κάτι να βγάλεις. Βγαίνοντας με το αυτοκίνητο ήταν οι συνάδελφοι και οι κάμεραμαν ήταν μπροστά στο αυτοκίνητο και φοβήθηκα μη χτυπήσω κάποιον.

Έχω κάνει 20 χρόνια πεσίματα, σε αυτοκίνητο υπουργού και βουλευτή δεν έχω μπει μπροστά για να σταματήσει. Ήμουν έτοιμος να κατέβω και από το αυτοκίνητο, αλλά άρχισαν να ρωτάνε διάφορα πράγματα. Δεν περίμενα να με ρωτήσουν για τη διάρκεια της εκπομπής», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε στη συνέχεια: «Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις με το κανάλι. Η συνεργασία με την Ανθή είναι τρελοκομείο. Μου φτιάχνει τη μέρα η Ανθή. Λόγω δημοσιογραφίας έχασα ένα κομμάτι από την υγεία μου και κομμάτια από το μεγάλωμα του γιου μου.

Μπορεί καμιά φορά ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου να τσακώνονται επί τούτου για να παίρνει ρόλο ο καθένας. Δεν ξέρω τι υπάρχει μεταξύ τους. Μην τα πιστεύουμε και όλα αυτά που λένε, ότι τσακώνονται στα παρασκήνια κλπ».