Χειροπέδες σε νεαρό αλλοδαπό, Πακιστανικής καταγωγής, πέρασαν το μεσημέρι της Τρίτης (13/2), οι άνδρες του τμήματος ασφάλειας, του ΑΤ Νάξου.

Ο νεαρός Πακιστανός, πριν από λίγα 24ωρα, προέβη σύμφωνα με μαρτυρία, σε άσεμνη χειρονομία σε βάρος ανήλικου παιδιού, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του, η οποία λίγη ώρα μετά το περιστατικό, είχε δημοσιεύσει τα εξής:
Η ανάρτηση της μητέρας του παιδιού

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ!!! Σήμερα κατά τις 16:00 -16:15 μου έτυχε το εξής: Περνούσα έξω από το Σιροπιαστο με κατεύθυνση προς ACS μαζί με τη κόρη μου. Από δίπλα μας πέρασε δυποδο (πακιστανικής καταγωγής απ’ όσο μπόρεσα να καταλάβω) με κατεύθυνση προς ΑΒ το οποίο έκανε άσεμνη χειρονομία κοιτώντας επιδεικτικά τη μικρή. Δυστυχώς σαστισα και το μονό που του είπα ήταν τι κάνεις εκεί και τον έβρισα. Αυτός γέλασε ειρωνικά και έφυγε. Αν αυτό το “υποκείμενο” δεν δίστασε να κάνει αυτό το πράγμα μπροστά στο παιδί μου, μέρα μεσημέρι, με εμένα μπροστά, δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αν βρει κάποιο κοριτσάκι μόνο του».

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η μητέρα της ανήλικης, κατέθεσε στο ΑΤ Νάξου, όσα συνέβησαν, με τους άνδρες της ασφάλειας να ξεκινούν την αναζήτηση του αλλοδαπού.
Συνελήφθη ο Πακιστανός -Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους

Στο σημείο που συνέβη το περιστατικό, υπήρχαν κάμερες με αποτέλεσμα ο Πακιστανός να συλληφθεί χθες το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο τα παράπονα των κατοίκων της Νάξου για τους πολυάριθμους αλλοδαπούς, οι οποίοι είναι άγνωστο το κατά πόσο έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα μας.