Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για τις θετικές εξελίξεις που έχει στη ζωή του μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Αφού ο τραπεζικός του λογαριασμός «ξεπάγωσε» και ο Μάρκος Σεφερλής έκανε ανάκληση της δικαστικής απόφασης εναντίον του, ο ηθοποιός κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.

Μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής του πρότεινε έναν ρόλο στην παράσταση που σκηνοθετεί. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Γιώργος Λαμπάτος είπε αρχικά: «Δεν περίμενα να έρθουν έτσι τα πράγματα με τίποτα. Ήμουν εγκλωβισμένος και πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να απεγκλωβιστώ από όλη αυτή την ιστορία. Όμως άρχισαν τα θαύματα να γίνονται το ένα πίσω από το άλλο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το πρώτο θαύμα ήταν που ο Μάρκος με απάλλαξε από αυτή την καταδικαστική απόφαση, κάνοντας ανάκληση της απόφασης αυτής, ώστε να αρχίσω να βλέπω ουρανό. Και το δεύτερο θαύμα ήταν που με πήρε στον θίασο, που δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό μου κι ούτε από τη φαντασία μου».

Σχολίασε επίσης, τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τον Μάρκο Σεφερλή, τονίζοντας πως δεν έχουν καμία σχέση με τη σημερινή του άποψη.

«Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή καθαρίζουν τα λάθη που έκανα, που είπα και παραδέχτηκα από την αρχή ότι αυτό ήταν λάθος μου, μια κίνηση στην απελπισία που είχα φτάσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στο σημείο αυτό να ζητήσω συγγνώμη στον Μάρκο και έτσι, να λυτρωθούμε από αυτή την ιστορία κι ο Μάρκος να δείξει το μεγαλείο της ψυχής του. Γιατί θα μπορούσε να έχει κάνει απλά την ανάκληση, λόγω του ότι με λυπήθηκε και να συνεχίσει έτσι η κατάσταση», εξήγησε.

Τέλος, για το ξεπάγωμα του τραπεζικού του λογαριασμού, είπε: «Έχει γίνει η ανάκληση από μεριάς του Μάρκου Σεφερλή και περιμένω ακόμη να γίνει το ξεπάγωμα του τραπεζικού λογαριασμού μου. Επειδή ήταν Κυριακή δεν έχει γίνει ακόμη αλλά περιμένω ή σήμερα ή αύριο να ανοίξει. Από εδώ και πέρα ξεκινά για εμένα μια καινούργια ζωή».