Το Πατρινό Καρναβάλι 2024 πλησιάζει και το patrasevents.gr θα είναι για άλλη μια χρονιά παρών για να σας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν και πρόκειται να συμβούν στην μεγάλη αυτή γιορτή της πόλης!

Αρκετές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τα καρναβαλικά groups που θα λάβουν μέρος, προετοιμάζονται πυρετωδώς για την καλύτερη εμφάνισή τους στις παρελάσεις.

Στην προετοιμασία αυτή συμβάλλει σημαντικά και το patrasevents.gr.

Φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι έμπειροι φωτογράφοι του, αναλαμβάνουν την φωτογράφιση όσων καρναβαλικών πληρωμάτων το επιθυμούν, με σκοπό να προβληθεί σωστά το καθένα από αυτά.

Τα μέλη των γκρουπ, ποζάρουν φορώντας τη στολή που έχουν επιλέξει, δίνοντας την ευκαιρία μέσα από το patrasevents.gr, σε όσους ψάχνουν τι θα ντυθούν, να πάρουν μια ιδέα για το τι "παίζει"!


Ήδη τα πρώτα πληρώματα έχουν ξεκινήσει την προβολή τους μέσω του P.E. και με φαντασία και δημιουργικότητα φωτογραφήθηκαν σε διάφορα σημεία της Πάτρας για να αναδείξουν το θέμα τους και τη στολή που θα τους αντιπροσωπεύει στις παρελάσεις.

Αν θέλετε κι εσείς να προβάλλετε το group σας δεν έχετε παρά να στείλετε email στην διεύθυνση [email protected]

Σημείωση: Μπαίνοντας στο site και πατώντας στο section "Καρναβάλι", δίνεται η δυνατότητα στους αναγνώστες από όλη την Ελλάδα να δουν με ένα “κλικ” ότι συμβαίνει στην Πάτρα και να επιλέξουν το καρναβαλικό πλήρωμα που επιθυμούν.

Μείνετε συντονισμένοι στο patrasevents.gr καθώς η "καρδιά" του Πατρινού Καρναβαλιού χτυπά εδώ!