Για τη σπουδαία απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδί και τις πρακτικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν μιλά η Ευγενία Δημητροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της στη RealLife και τον Δημήτρη Μηλιόγλου.

«Νομίζω πως δεν έχει καμία σημασία από πού προέρχεται αυτή η απόφαση. Ο λόγος που το είπα ήταν για να δώσω μία άλλη οπτική στην πράξη αυτή τόσο σε υποψήφιους θετούς γονείς, όσο και σε τρίτους ως προς την υιοθεσία», δηλώνει η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Στη δική μας περίπτωση γεννήθηκε πρώτα η επιθυμία για ένα παιδί και πολύ νωρίς συζητήσαμε ένα όνειρο που είχαμε με τον σύζυγό μου ταυτόσημο και για τους δυο μας. Ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο και ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο αλλά ήταν τόση η επιθυμία και η πίστη πως θα τα καταφέρουμε που όλα τα νικούσαν», εξομολογείται η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Είχα πάντα τη σκέψη πως, αν ήθελα να μεγαλώσω ένα παιδί, το παιδί αυτό μπορεί να βρίσκεται κάπου στον κόσμο κι εγώ να κάνω το καλύτερο για αυτό», υπογραμμίζει η Ευγενία Δημητροπούλου.

Πόσο εύκολο ήταν πρακτικά;

«Όπως προανέφερα, δεν ήταν εύκολη διαδικασία, ωστόσο πίστευα από την πρώτη στιγμή πως θα τα καταφέρουμε και αποδείχθηκε ότι δεν είναι ανέφικτο. Μόλις κρατάς το παιδί σου στην αγκαλιά σου, όλα τα δύσκολα μικραίνουν. Το ταξίδι στην Αφρική με άλλαξε ως άνθρωπο και είναι το πιο σημαντικό, γιατί με έκανε μητέρα», απαντά η Ευγενία Δημητροπούλου στον Δημήτρη Μηλιόγλου.