Οι διοργανωτές των καρναβαλικών πάρτι στην Πάτρα ετοιμάζονται και πέρα από τα κλασικά events του Πατρινού Καρναβαλιού που θα δούμε και φέτος, στην αχαϊκή πρωτεύουσα έρχονται αρκετά πάρτι από την Αθήνα.

Τι εννοούμε; Πάρτι που έχουν συγκεκριμένη θεματική ενότητα, με χορευτική και ηλεκτρονική μουσική κυρίως, τα οποία πραγματοποιούνται σε γνωστά clubs της αχαϊκής πρωτεύουσας, έρχονται στην Πάτρα το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, φέρνοντας μαζί τους και γνωστούς dj’s.

Μάλιστα τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται σε αναζήτηση χώρων, ενώ αλλά έχουν ήδη κλείσει χώρους που συγκεντρώνουν τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσουν τέτοια events.

Οι dj’s που φέρνουν μαζί τους είναι κυρίως από την Αθήνα, αλλά δεν αποκλείεται να έρθουν και ονόματα από το εξωτερικό. Όλοι αυτοί θα συνεργαστούν φυσικά και με πατρινούς dj’s που θα έχουν την παρουσία τους σε κάθε πάρτι.

Πάντως, η πρωτεύουσα του Πατρινού Καρναβαλιού, έχοντας μεγάλη επισκεψιμότητα το τριήμερο και με τους περισσότερους επισκέπτες να είναι νέοι που θα προέρχονται από την Αθήνα, είναι λογικό να προσελκύσει ένα σημαντικό κομμάτι από την νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας.

Σε ότι αφορά τα κλασικά πάρτι του Πατρινού Καρναβαλιού θα έχουμε φυσικά τον Λευκό, το Κόκκινο, τον Χρυσό, τον Μαύρο Χορό, αλλά και δεκάδες ακόμα καρναβαλικά events που αναμένεται να γίνουν την καρναβαλική περίοδο. Και η αντίστροφη μέτρηση για τις προετοιμασίες έχει ξεκινήσει.