Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 14χρονης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 12 άντρες, εκ των οποίων ο ένας, 38χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, πήρε το δρόμο για τις φυλακές. Οι υπόλοιποι 11 άνδρες θα οδηγηθούν ενώπιον των ανακριτικών αρχών την επόμενη εβδομάδα.

Η 14χρονη έχει δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, βοηθώντας τις Αρχές να φτάσει στα ίχνη όσων εμπλέκονται στη φρικιαστική αυτή υπόθεση, ενώ τη Δευτέρα θα καταθέσει συμπληρωματική κατάθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνδρες δεν της έδιναν χρήματα, αλλά της έταζαν δώρα και της έδιναν μικρά αντικείμενα ως ανταλλάγματα.

«Αποκλείεται η μαμά να μη γνώριζε κάτι»

Mακρινή συγγενής του πατέρα της 14χρονης ανέφερε στο MEGA πως μόλις έγινε γνωστή η φρικιαστική αυτή υπόθεση η τοπική κοινωνία έπεσε από τα σύννεφα, ενώ άφησε αιχμές για τη μητέρα της 14χρονης.

«Αποκλείεται η μαμά να μη γνώριζε κάτι. Αποκλείεται. Πήγαινε και το έπαιρνε το παιδί από την αδερφή της στις 5 τα ξημερώματα. Είναι δυνατόν να μην γνώριζε η μαμά;», είπε.

Ακόμη, ανέφερε πως η μητέρα της 14χρονης ήταν ο λόγος που ο πατέρας του κοριτσιού χώρισε από την πρώτη του σύζυγο.