Συνάδελφοι, το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας & Συναφών Επαγγελμάτων, καλεί τους εργαζόμενους στις κατασκευές να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, το Σάββατο 10 Φλεβάρη στις 11:00 π.μ.
Να απαιτήσουμε όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, ο πατραϊκός λαός από την κυβέρνηση, την περιφέρεια και το κράτος όσα μας ανήκουν, όσα μας στερούν και μας οφείλουν με το έτσι θέλω, απαιτώντας από την άλλη να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι για τα συμφέροντα μια χούφτας επιτήδειων φοροφυγάδων που στήνουν «επιχειρήσεις» με τα δικά μας λεφτά με το δικό μας υστέρημα..!
Συνάδελφοί, με το σύνθημα «Μια πόλη στο πόδι» πλημμυρίζουμε τις σκάλες στην Αγίου Νικολάου, στη Γεροκωστοπούλου, στην Αγίου Γεωργίου.
Το Σάββατο, όλος ο πατραϊκός λαός θα αγωνιστεί μαζί με την Δημοτική αρχή για τα δικαιώματα των παιδιών του, της νεολαίας, της πόλης του. Το Δ.Σ του συνδικάτου, συμφωνεί με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συμμετέχει στην κινητοποίηση και σε κάθε αγώνα μέχρι την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Δήμου.
Τα προβλήματα που προκύπτουν από την ελλιπή χρηματοδότηση του Δήμου μας, που συνεχίζεται από 2014 μέχρι και σήμερα οδηγούν τον Δήμο και τους δημότες σε οικονομικό αδιέξοδο.
Οι εργαζόμενοι της πόλης μας όλα αυτά τα χρόνια έχουμε πληρώσει πολλά από την τσέπη μας μέσα από τη βαριά φορολογία που μας έχει επιβληθεί, δεν θα πληρώσουμε ξανά για αυτά που δικαιούμαστε.
Να πληρώσουν, κράτος, κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι.
Όλοι στην κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής Πάτρας στις 10 Φλεβάρη.
Συνεχίζουμε με την πανεργατική απεργία στις 28 Φλεβάρη.
Απεργούμε ενάντια στην ακρίβεια, για συλλογικές συμβάσεις, για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς που να καλύπτουν τις ανάγκες μας. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.