Το κατάστημα Crystal Stones Stavrianou μας επιφυλάσσει μια έκπληξη που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς μαζί με το patrasevents.gr προχωρούν σε έναν σούπερ διαγωνισμό.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα εντυπωσιακό κολιέ σε σχέδιο καρδιά με πέτρες Swarovski αξίας 100 ευρώ το κάθενα!

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του patrasevents.gr στο Viber στις 13/02 και ώρα 20:30 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω αυτής για τη διαδικασία παραλαβής των δώρων τους.


Η Εταιρεία Crystal Stones Stavrianou ιδρύθηκε το 1980 και αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο του κοσμήματος. Με κεντρικό κατάστημα στην Πάτρα, στην οδό Αγίου Νικολάου 30 και πλέον με νέο υποκατάστημα στο Μεσολόγγι στην οδό Ελεύθερων Πολιορκημένων 13, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα για όλες τις ηλικίες και στυλ. Υπεύθυνη των καταστημάτων τα τελευταία 10 χρόνια είναι η Ειρήνη Σταυριανού η οποία προτείνει πάντα μοναδικά κοσμήματα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας.

Μετρώντας αντίστροφα για την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου στις 14 Φλεβάρη στην CS Stavrianou θα βρείτε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις έως και -50%. Με αγορές άνω των 59€ έως και την ημέρα εκείνη θα λαμβάνετε δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέτρες Swarovski αξίας 29€, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Θέλετε και άλλους διαγωνισμούς; Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τι παίζει; Μάθετε πως!

Εάν έχετε στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας την εφαρμογή Viber, μπορείτε τώρα να γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας του patrasevents.gr πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://invite.viber.com/?g2=AQBQkJjJukytUExgE83IK%2FVv%2BMy37%2BWgNjWbONGphJCllj606mgXZHp5amPnjBDx

Έτσι, δεν θα χάνετε τίποτα και θα είσαστε πάντα ενήμεροι μέσα από το μεγαλύτερο live chat της περιοχής μας!

 


Info

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 30, Πάτρα
Τηλέφωνο: 261 024 0404
E-mail: [email protected]
Site: crystalstones.gr
Facebook: Crystal Stones Stavrianou
Instagram: cs_stavrianou