Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία ημέρα ξεχωριστή, αλλά κυρίως αγάπης, που φυσικά προσφέρεται για να δείξει ο καθένας στο ταίρι του το πόσο όμορφα νιώθει μαζί του.

Ένα ιδιαίτερο δώρο μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά τον τρόπο για να πει κανείς "σ' αγαπώ" στο αγαπημένο του πρόσωπο, χαρίζοντας του ένα τεράστιο χαμόγελο.

Όσο για το πού θα το βρείτε; Η απάντηση είναι μία... Στο Crystal Stones Stavrianou!


Η Εταιρεία Crystal Stones Stavrianou ιδρύθηκε το 1980 και αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο του κοσμήματος.

Με κεντρικό κατάστημα στην Πάτρα, στην οδό Αγίου Νικολάου 30 και πλέον με νέο υποκατάστημα στο Μεσολόγγι στην οδό Ελεύθερων Πολιορκημένων 13, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα και αξεσουάρ για όλες τις ηλικίες και στυλ.

Υπεύθυνη των καταστημάτων τα τελευταία 10 χρόνια είναι η Ειρήνη Σταυριανού, η οποία προτείνει πάντα κομψά και διαχρονικά δώρα σε εξαιρετικές τιμές και μοναδική ποιότητα.Μετρώντας λοιπόν αντίστροφα για την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου στις 14 Φλεβάρη, στην CS Stavrianou θα βρείτε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις έως και -50%.

Να σημειώσουμε πως με αγορές άνω των 59€ έως και την ημέρα εκείνη θα λαμβάνετε δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέτρες Swarovski αξίας 29€, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πολλές φορές για να εντυπωσιάσει κανείς τη μέρα αυτή δεν χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος, και αυτός είναι μια αγορά από το Crystal Stones Stavrianou, τα υπόλοιπα, έρχονται μόνα τους...Info

Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 30, Πάτρα
Τηλέφωνο: 261 024 0404
E-mail: [email protected]
Site: crystalstones.gr
Facebook: Crystal Stones Stavrianou
Instagram: cs_stavrianou