Ο Κυριάκος Βελόπουλος τοποθετήθηκε για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, κάνοντας, ωστόσο, κάποιες αναφορές σε παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

«Σε αυτήν τη χώρα έχει δικαίωμα να μιλάει ο Βαλλιανάτος, ο Λιάγκας, η Καινούργιου και η Σκορδά – τυχαία τα ονόματα- αλλά δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν οι μητροπολίτες που είναι οι ιεράρχες αυτού του τόπου. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι άθρησκοι, όλοι οι Άθεοι βάλουν εναντίον της ορθοδοξίας και μόλις λες κάτι, σου ορμάνε όλοι μαζί για να σε κατασπαράξουν. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, είμαι εκνευρισμένος παιδιά» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την μετάδοση του βίντεο. «Επειδή τον βλέπουμε, φοράει κόκκινα κι αισθανόμαστε ταύροι, παρότι λένε ότι οι ταύροι έχουν αχρωματοψία, και πρέπει να επιτεθούμε στο υαλοπωλείο του κ. Βελόπουλου. Ο κ. Βελόπουλος βούτυρο στο ψωμί του γιατί βλέπε ότι δημοσκοπικά εκτινάσσεται. Η ρητορική που χρησιμοποιεί είναι πραγματικά επικίνδυνη για τη Δημοκρατία.

Κατηγοριοποιεί ανθρώπους και εγώ θα πω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν είμαι ίδιος ούτε με τον Βαλλιανάτο, ούτε με την Καινούργιου. Δεν λέω ότι είμαι καλύτερος, δεν είμαι ίδιος… Ίσοι είμαστε όλοι και έχουμε ίσα δικαιώματα για να διατυπώσουν τα επιχειρήματα και τον λόγο τους.

Που βλέπει ότι οι Μητροπολίτες δεν μιλάνε; Έχουν μιλήσει αυτούς τους δύο μήνες περισσότερο από ό,τι έχουν μιλήσει σε 8 ζωές. Αισθάνεται ειλικρινά ότι φιμώνονται οι Μητροπολίτες; Εγώ βλέπω παντού να μιλάνε, άρα το πρόβλημά του δεν είναι εκείνοι αλλά το πρόβλημά του είναι ότι μιλάω εγώ, ο Βαλλιανάτος και δε ξέρω κι εγώ ποιος άλλος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.