Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από την  απίστευτη περιπέτεια Πατρινού σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Πλ. Γεωργίου όταν το μηχάνημα του κράτησε την κάρτα και τον ενημέρωσαν πως υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού για την παραλαβή άλλης… στις 27 Φεβρουαρίου και μία νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Δημοτικός Υπάλληλος ήθελε να κάνει ανάληψη 350 ευρώ από το «ορφανό» (δεν λειτουργεί κατάστημα στο σημείο) ΑΤΜ της Alpha Bank στην διασταύρωση των οδών Καρόλου και Ρήγα Φεραίου. Όντως τοποθέτησε την κάρτα στο ΑΤΜ έκανε ότι έπρεπε και κάποια στιγμή του γράφει την εντολή να «πάρει την κάρτα»!

Και όντως αυτό έκανε! Μόνο που τα 350 ευρώ… δεν του παραδόθηκαν ποτέ! Έντρομος πήγε σε άλλο ΑΤΜ της Alpha Bank στην Αγίου Νικολάου, κάνει ενημέρωση της κάρτα και διαπιστώνει έκπληκτος πως… λείπουν τα 350 ευρώ, και πως η Τράπεζα θεωρεί ότι… του παραδόθηκαν!

Την επόμενη μέρα απευθύνεται σε διευθυντικό στέλεχος υποκαταστήματος η οποία τον ενημερώνει πως θα πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να γίνει ο έλεγχος με τα χρήματα που υπάρχουν μέσα στο «ορφανό» ΑΤΜ έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν όντως τα χρήματα δεν παραδόθηκαν, έστω και αν ηλεκτρονικά «διαπιστώνεται» ανάληψη!

Ο δημοτικός υπάλληλος εύκολα αναρωτιέται: «Αν ήμουν συνταξιούχος και αυτή ήταν η σύνταξή μου τι θα έκανα; Πως θα ζούσα»; Το περιστατικό συνέβη την 1η Φεβρουαρίου, μάλιστα τα χρήματα προέρχονταν από ενοίκιο σπιτιού που μισθώνει ο συγκεκριμένος δημοτικός υπάλληλος. Μέχρι και χθες 6 Φεβρουαρίου, απάντηση δεν είχε λάβει! Όσο για την πρώτη περίπτωση;

Ο Πατρινός του οποίου την κάρτα «κράτησε» το μηχάνημα, πήγε σε άλλο υποκατάστημα της Εθνικής, παρακάλεσε και τελικά τον εξυπηρέτησαν εκδίδοντάς του μία άλλη κάρτα. Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να περιμένει πότε θα «ανοίξουν» το «ορφανό» ΑΤΜ της Εθνικής στην Πλ. Γεωργίου (πότε θα πάει υπάλληλος εκεί δηλαδή) είτε το ραντεβού που το είχε κλείσει υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου της Τράπεζας στην Αθήνα για τις 28 Φεβρουαρίου!

Γνώμη.