Την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα των Βριλησσίων υποδέχεται η Ακαδημία των Σπορ για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών, το Σάββατο στις 4.00 μ.μ. στο Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.

Δύσκολη η αποστολή της Πατρινής ομάδας εάν αναλογιστεί κάποιος το αήττητο της ομάδας των Βριλησσίων, που πέρσι αγωνιζόταν στην Α1 εθνική κατηγορία και φέτος διεκδικεί πάλι την επιστροφή της.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου δεν έχει περιθώρια να χάσει βαθμούς μέσα στην Πάτρα, γιατί πρέπει να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση από την ζώνη του υποβιβασμού και ο κόουτς θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 16αδα στον αγώνα για να διεκδικήσει ότι του αναλογεί από το παιχνίδι.

Ο αθλητής Γεώργιος Ρουσσόπουλος δηλώνει:
< είναι ο ποιο δύσκολος αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε περιθώρια απώλειας βαθμών και θα πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί, γιατί οι αντίπαλοί μας δεν συγχωρούν το λάθος. Είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου και εγώ θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό, για να προσπαθήσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα. Για να γίνει αυτό όμως χρειαζόμαστε και την βοήθεια των φιλάθλων μας, να είναι δίπλα μας για να μας παροτρύνουν σε κάθε μας ενέργειες και για αυτό τους καλώ να παρευρίσκονται στο Κουκούλι, αλλά και για να απολαύσουν ένα ποιοτικό αγώνα >.
Η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών και την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή, αφού έχει ρεπό αγώνων.