Η παράσταση με τα συνεχόμενα sold out, «Ο Άγνωστος Πρίγκιπας: Παύλος Σιδηρόπουλος» του Ανδρέα Ζαφείρη, περιοδεύει και φιλοξενείτε για 2η χρόνια στο Θέατρο Act για 3 μόνο παραστάσεις Δευτέρα 4/3, Τρίτη 5/3 και Τετάρτη 6/3 στις 21:15.
Η πιο εμβληματική μορφή της ελληνικής ροκ σκηνής συναντά την «Κ.Γώγου: Το γαμώτο που δεν έζησα» και τον «Ν.Άσιμο: Εγώ με τις ιδέες μου», ολοκληρώνοντας έναν κύκλο τριλογίας βιογραφικών παραστάσεων για τους «Αγίους των Εξαρχείων».
Ποιος ήταν πραγματικά ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο «Ασυμβίβαστος», ο «Δαίμονας Εαυτώ»; Ο γεμάτος ταλέντο και αυτοκαταστροφικός «Ασυμβίβαστος»; Ο «αιώνιος έφηβος», που ακόμη και σήμερα τα τραγούδια του συντροφεύουν τις νύχτες μας;
Η παράσταση αναλύει τον βίο και το έργο του, αναδεικνύοντας τον ταλαντούχο καλλιτέχνη που έκανε τη ζωή του κραυγή για την αγάπη. Ο δισέγγονος του Αλέξη Ζορμπά, θα μας μιλήσει, χωρίς λογοκρισία αυτή τη φορά, για τον «Δαίμονα Εαυτώ» τις σκιες μέσα του και γύρω του, που μετέτρεψε σε νότες και στίχους.
Μια συγκινητική παράσταση που αναδεικνύει τον πραγματικό άνθρωπο πίσω από τον μύθο του "Ασυμβίβαστου".
Η παράσταση μας θα περιοδεύσει σε πόλεις όπως Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Χανιά και Ρέθυμνο. Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση για τις ημερομηνίες.
Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ζαφείρης
Β. Σκηνοθέτη: Έλενα Αϊβαλιώτου
Ερμηνεύουν: Θανάσης Πεθεριώτης
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Λουκόπουλος
Trailer: Μαριαλένα Μπόι
Υπ. Επικοινωνίας: Ελευθερία Σακαρέλη
Πληροφορίες παράστασης:
Τιμή εισιτηρίου: 12€ γενική είσοδος, 10€ φοιτητικό
Τηλέφωνα κρατήσεων: 2610272037, 6987961485, 6974150386