Το γυμναστήριο που έχει γίνει ο αγαπημένος χώρος πολλών ξέρει να εξελίσσεται και να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες προοπτικές άθλησης για όλους εσάς που είστε δίπλα του σε κάθε βήμα.

Η άθληση για όσους ξέρουν να την προσφέρουν έχει πολλές προοπτικές και τρόπους για να εξασκήσει κανείς πνεύμα και σώμα, έτσι το γυμναστήριο που έχετε αγαπήσει βάζει στο "παιχνίδι" και αθλήματα όπως η Πυγμαχία.

Ένα άθλημα δυναμικό που ταυτόχρονα διδάσκει πειθαρχία, αθλητική νοοτροπία και κανόνες!

Φυσικά, όλα αυτά δε γίνονται χωρίς τους κατάλληλους προπονητές γι'αυτό και στο τιμόνι της Πυγμαχίας βρίσκεται ο Γεράσιμος Συνοδινός, ομοσπονδιακός προπονητής του ΑΣΒΑ Τόφαλος στο gamool που ξέρει να αγαπά και να σέβεται το άθλημα που διδάσκει.


Πυγμαχία...από μόνη της προσδίδει δύναμη άλλωστε και το όνομα της φανερώνει πυγμή.

Ο Γεράσιμος Συνοδινός, προπονητής στο γυμναστήριο Gymall Patras δηλώνει έτοιμος να σας μάθει όλα όσα χρειάζεται ώστε να την λατρέψετε.

Τον συναντήσαμε και μας έδωσε μια μικρή γεύση γύρω από τα όσα μπορεί να μάθει κανείς μπαίνοντας στο team της Πυγμαχίας.

-Ένα άθλημα που έχει σίγουρα να διδάξει πολλά και ταυτόχρονα να προσφέρει ενδυνάμωση. Απευθύνεται σε όλους κ.Συνοδινέ η Πυγμαχία ή έχει συγκεκριμένο κοινό;

Σίγουρα είναι πολλά τα οφέλη όπως να ανεβάσει κανείς την αυτοπεποίθηση και την καρδιακή λειτουργία, αντί στρες, αυτοάμυνα και παρά μα πάρα πολλά οφέλη ακόμη. Απευθύνεται σε όλους αρκεί να ξεχωρίσουμε λίγο τους στόχους όπως πχ άλλος στόχος είναι η ανάδειξη πρωταθλητών, άλλος στόχος η αυτοάμυνα, άλλος στόχος η εκγύμναση και άλλος στόχος η εκπαίδευση που επί το πλείστον την εκπαίδευση την έχουνε ανάγκη οι μικρότερες ηλικίες.

Σίγουρα όμως τα οφέλη όπως ανέφερα είναι πολλά όπως παιδεία, αξίες , ομαδικό πνεύμα.

-Η Πυγμαχία ήταν ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των αρχαίων Ελλήνων. Τι ικανότητες συνδυάζει και τι προϋποθέσεις πρέπει να έχει κανείς για να ασχοληθεί ,καθώς ίσως και αρκετοί κατά κάποιο τρόπο να διστάζουν να μπουν στο χώρο αυτό πιστεύοντας ότι δεν έχουν τα προσόντα.

Βεβαίως είναι από τα πιο αρχαία αθλήματα η πυγμαχία που έχει φιλοσοφία, τέχνη και οι ικανότητες που συνδυάζει είναι η κίνηση των ποδιών με συγχρονισμό στα χέρια, αντίληψη και σίγουρα τεχνική. Προϋποθέτει να έχει κανείς εργατικότητα , πειθαρχεία και ομαδικότητα. Όσο για αυτούς που διστάζουνε πρέπει να δοκιμάσουν το άθλημα της πυγμαχίας γιατί ίσως έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης χωρίς να προσβάλω κανέναν έστω να δοκιμάσουν τα προσόντα τους. Για εμένα τα έχουν όλοι, εδώ βλέπουμε γύρω μας αθλητές που καταφέρανε παρά πολλά με ένα χέρι, ένα πόδι στους Παραολυμπιακούς αγώνες! Ας θαυμάσουμε αυτούς τους ανθρώπους και ας πάρουμε δύναμη.

-Αποτελεί θα λέγατε ένα επικίνδυνο άθλημα;

Όχι θα έλεγα δεν είναι ένα επικίνδυνο άθλημα αντιθέτως είναι ένα ανάμεσα σε πολλά αλλά αθλήματα, που είναι το λιγότερο ακίνδυνο.

-Πού μπορούμε να σας βρούμε;

Μπορούν όλες οι ηλικίες να μας βρούνε, από 6 χρόνων έως και 55-60 με στόχο την εκγύμναση, την αυτοάμυνα, την εκπαίδευση,την ανάδειξη πρωταθλητών, στο Α.Σ.Β.Α τόφαλος στο κλειστό γυμναστήριο Κώστας Πετρόπουλος και στο γυμναστήριο Gymall Πατρών Αθηνών 12.


Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και αυτό το γυμναστήριο Gymall Patras δε το ξεχνά με πολλές εκπλήξεις, προσφορές αλλά και νέες ιδέες που φροντίζει να υλοποιεί και να σας καλομαθαίνει!


Info:

Διεύθυνση: Ν.Ε.Ο Πατρών - Αθηνών 12, 1ος όροφος

Τηλέφωνο: 261 181 1509

E-mail: [email protected]

Site: https://www.gymallpatras.com/

Facebook:  Gymall

Instagram: gymall_patras