Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Apple Vision Pro έχει γίνει απόλυτα viral στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού ο κόσμος δεν το χρησιμοποιεί μόνο στο σπίτι του, αλλά το φορά δίχως υπερβολή παντού!

Συγκεκριμένα, μόλις μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του headset της Apple είχαν γίνει απόλυτα viral δύο περιστατικά από τις ΗΠΑ. Περνώντας σε λεπτομέρειες, πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές έχει συγκεντρώσει στα social media ένα βίντεο με έναν άνδρα που φορά το ολοκαίνουργιο Apple Vision Pro όσο οδηγεί, ενώ viral είχε γίνει και ένας άνδρας που φορούσε το headset όσο διέσχιζε το δρόμο, σταματώντας μάλιστα στη μέση μιας διάβασης!

Από τότε, τα περιστατικά αυτά έχουν πολλαπλασιαστεί. Οι πρώτοι κάτοχοι φαίνεται πως δεν μπορούν να αποχωριστούν το headset εικονικής πραγματικότητας της Apple και τα φοράνε όπου και αν πάνε και όποια δραστηριότητα και αν κάνουν. Για παράδειγμα το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει πλάνα από ανθρώπους που φοράνε τα Apple Vision Pro τους όσο περπατάνε, όσο οδηγούν, όσο τρώνε, όσο βρίσκονται σε μέσα μαζικής μεταφοράς, μέχρι και όσο κάνουν μπάνιο σε πισίνες

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια περισεύουν, οπότε σας αφήνουμε να δείτε μερικά από τα viral κλιπ και τις viral εικόνες που κυκλοφορούν στα social media.

Άνδρας βγάζει βόλτα το ρομποτικό του σκύλο στο Λονδίνο, φορώντας τα γυαλιά μικτής πραγματικότητας της Apple

YouTuber χρησιμοποιεί το Apple Vision Pro όσο κάνει μπάνιο σε πισίνα

Επιβάτης τρένου δουλεύει στο Apple Vision Pro καθώς πηγαίνει στον προορισμό του

Οδηγός Tesla Cybertruck φοράει και χρησημοποεί το Apple Vision Pro όσο το αμάξι του οδηγεί αυτόνομα

Άτομα φοράνε Apple Vision Pro όσο βρίσκονται μαζί έξω για φαγητό

unboxholics.com