Σοκάρει η υπόθεση της 14χρονης από τον Μυλοπόταμου του Ρεθύμνου, η οποία φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 12 άτομα σε διάστημα τουλάχιστον δύο ετών, ενώ ο πατέρας βρέθηκε νεκρός προ ολίγων ημερών. 

Το κορίτσι μόλις στα 14 της χρόνια έπεσε θύμα ενός αλλοδαπού. Η ανήλικη ζούσε έναν εφιάλτη, αφού την φέρεται να την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και να την εξωθούσε στην πορνεία. Οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου έμειναν εμβρόντητοι, όταν έμαθαν για την κακοποίηση που υπέστη η ανηλικη. Όπως είπαν, τίποτα στη συμπεριφορά της δεν υποδήλωνε τα όσα αποκάλυψε στον παιδοψυχολόγο της αστυνομίας.

«"Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι", μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. "Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά". "Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου"», δήλωσε με λυγμούς η μητέρα του κοριτσιού.

«Δεν υπήρξε ποτέ πληρωμή», λέει ένας από τους εμπλεκόμενους

Επί έξι μήνες οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση, κάτω από άκρα μυστικότητα. Από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή συνολικά 12 ατόμων. 

Ένας από αυτούς μίλησε στο Star. Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έβγαιναν για λίγο καιρό και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή: 

«Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω».

12 συλλήψεις για τον βιασμό 

Η φρικιαστική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται, όταν το περασμένο καλοκαίρι έγινε ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, που ανέφερε ότι άγνωστοι εξωθούν στην πορνεία μία κοπέλα 14 ετών.

H  αστυνομία συνέλαβε έναν 40χρονο Πακιστανό, ενώ στη λίστα των «πελατών» είναι ένας Μολδαβός, ένας Πακιστανός και 10 Έλληνες, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Μετά τη σύλληψη του 40χρονου αλλοδαπού, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι της ανήλικης.

Μυστήριο με τον θάνατο του πατέρα της

Λίγες μέρες αργότερα, ο πατέρας του παιδιού με τα αρχικά Λ. Β. εξαφανίστηκε και μία μέρα μετά εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, αφού έβαλε τέλος στη ζωή του με υγραέριο.

Οι Αρχές ερευνούν προσεκτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.