Συστατικά

350 γρ. φρέσκια νιόκι
200 γρ. μπρόκολο, καλά καθαρισμένο και κομμένο
3 κ.σ. σούπας τυρί κρέμα
1/2 κ.σ. γλυκιά μουστάρδα
Χυμός 1/2 λεμονιού
2 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. κατεψυγμένο αρακά
1 κ.σ. ξηροί καρποί τριμμένοι

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το τυρί κρέμα, την μουστάρδα και το χυμό λεμονιού. Αφήνεις στην άκρη.
Γεμίζεις μία κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό και μόλις βράσει προσθέτεις το μπρόκολο. Βράζεις το μπρόκολο για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτεις τα νιόκι. Ανακατεύεις μία φορά, κλείνεις το καπάκι και βράζεις για δύο λεπτά.
Παράλληλα, τσιγαρίζεις αρχικά λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Προσθέτεις τον αρακά και σοτάρεις για 5 λεπτά.
Μόλις πάρει το χρώμα και μικρύνει σε μέγεθος, περνάς από το τηγάνι για ένα λεπτό το μπρόκολο και τα νιόκι.
Μεταφέρεις σε ένα πιάτο, περιχύνεις το αρχικά μείγμα του μπολ, ανακατεύεις παντού, ώστε να γίνει ομοιόμορφο.
Σερβίρεις με τριμμένη παρμεζάνα.

Πηγή: tlife.gr