Μάγισσα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο 50: Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού, αρχίζει να στήνει τη νέα ζωή της. Ο Μισέλ βρίσκει καταφύγιο στον πύργο των Λασκαραίων για να γλυτώσει απ’ τη μανία του Θράσου. Η συνάντηση του Αντρέι με τον πατέρα του Βρώτσου, θα οδηγήσει σε μια τραγωδία κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό είναι έτοιμο πια να βγει στο φως.

Η Θεοφανώ αποφασίζει να δώσει σημεία ζωής. Η Κερασίνα θα βρεθεί μπροστά στο μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και οι πύλες της κολάσεως θα ανοίξουν.

Μάγισσα, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο 51: Ο χαμός του πατέρα του Βρώτσου, αλλά και το γράμμα που αφήνει πίσω του, προκαλεί αναταράξεις και ερωτηματικά στους Λασκαραίους. Ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που θα ικανοποιήσει τη Μεταξία, αλλά θα δυσαρεστήσει τη Δαμιανή.

Οι πειρατές του Μόφορη στρατοπεδεύουν στη σπηλιά που κρύβεται η Θεοφανώ. Θα καταφέρει να παραμείνει κρυμμένη ή θα την ανακαλύψουν; Η κόντρα ανάμεσα στην Κερασίνα και τη Μεταξία φτάνει στα άκρα, ενώ ο Μισέλ αποφασίζει να πει στον Φρίξο όσα ξέρει για την Αναχίτ. Ένα ένοχο μυστικό θ’ αποκαλυφθεί στο δείπνο των Λασκαραίων και η φουρτούνα που θα ξεσπάσει, θα καταπιεί όλο τον πύργο.

Μάγισσα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο 52: Μετά την αποκάλυψη της Κερασίνας για τον παράνομο δεσμό του Τζανή και της Μεταξίας, στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί αναβρασμός. Θα καταφέρει αυτή τη φορά να ξεγλιστρήσει το παράνομο ζευγάρι ή η αλήθεια θα βγει στο φως με ανυπολόγιστες συνέπειες;

Η Θεοφανώ ακολουθεί την Άννα, το μικρό κορίτσι, στο σπίτι που δολοφονήθηκαν οι γονείς της κι εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια που ψάχνει τόσο καιρό. Ο Αντρέι αποφασίζει να τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους και προχωράει σε μια αποκάλυψη που σχετίζεται με τη δολοφονία του βρέφους. Η Θεοφανώ πέφτει στα χέρια κάποιων ανθρώπων που τη θεωρούν μάγισσα.