Η Ιωάννα Τούνη δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι είναι full-time influencer, κάτι που συζητήθηκε, μεταξύ άλλων από τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στις τηλεοπτικές κάμερες, το βράδυ της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, μίλησε η Instagrammer για τα παραπάνω.

«Ελπίζω το κοινό του Παπανώτα να έχει IQ. Εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Οπότε, δεν πειράζει, φιλάκια να του στείλουμε», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ, για τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Εντάξει, δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι φαντάζομαι. Η δουλειά μας ως influencer είναι να ασχολούμαστε με direction promoting, να στήσουμε προϊόντα, να τα προωθήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο, να κάνουμε ουσιαστικά σκηνοθεσία, είναι creative. Ασχολούμαστε από τη βιντεοσκόπηση, τη βιντεογράφηση μέχρι το uploading, τα γραφιστικά που θα χρησιμοποιηθούν, είμαστε μια ολόκληρη marketing ομάδα ουσιαστικά περιορισμένη σε έναν άνθρωπο, οπότε θεωρώ ότι δεν είναι κάτι εύκολο, θέλει και προσήλωση και χρόνο αλλά παρόλα αυτά είμαι και full-time μαμά και full-time επιχειρηματίας. Οπότε αν ο κύριος Σεργουλόπουλος κάνει τρεις δουλειές, φιλάκια και σε αυτόν».

Τι είχε πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασαν την συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πιο συγκεκριμένα το σημείο που λέει για τη δυσκολία που έχει η δουλειά ενός influencer.

Αρχικά, η Τζένη Μελιτά είπε: «Το Instagram είναι σαν ένα μαγαζί, το μαγαζί σου που έχεις και πρέπει να το φροντίζεις έτσι. Να ξυπνάς το πρωί, να του βάζεις τα ραφάκια του, να ανεβάσεις τα stories του, τα posts του. Έχει πολλή δουλειά. Ο αλγόριθμος δεν συγχωρεί, εάν λείπεις. Μια, δυο, τρεις… θα σε χαιρετήσει».
«Να ανοίξεις την πόρτα, να βάλεις «ανοιχτό» και έχεις από ‘κει και πέρα τους ανθρώπους που θα χτυπήσουν την πόρτα να μπουν μέσα. Είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά όμως», σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη συνεργάτιδά του να λέει: «Το λες λίγο περίεργα».

«Εγώ; Προσπαθώ να καταλάβω», ανταπάντησε ο παρουσιαστής.