Μία συνέντευξη ποταμό έδωσε στο Bovary.com η Έλλη Στάη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί από μεγαλοεκδότη. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σχολίασε τις δηλώσεις της επιτυχημένης anchorwoman και σημείωσε πως πολύς κόσμος έχει φύγει από το γραφείο του μεγαλοεκδότη κλαίγοντας.

Η Έλλη Στάη ανέφερε: «Με ρωτάνε συχνά τι χρειάζεται για να προχωρήσεις. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Ήμουν πολύ τζόρας. Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από εκδοτικό μεγαλοπαράγοντα που με είχε απειλήσει κιόλας ότι αν φύγω δεν θα βρω δουλειά πουθενά. Εγώ έφυγα και βρήκα κατευθείαν, στο ραδιόφωνο του Σκάι. Τότε είχα σκεφτεί μήπως έφταιγα εγώ, αλλά πολύ γρήγορα το πέταξα από πάνω μου», εξομολογείται σε άλλο σημείο η σπουδαία δημοσιογράφος.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, αφού διάβασε το παραπάνω απόσπασμα της συνέντευξης, είπε: «Το έχει ξαναπεί αυτό για τη σεξουαλική παρενόχληση και είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες, όχι μόνο από εκείνη αλλά από πολλές άλλες που έχουν παρόμοια εμπειρία. Δεν ήταν η μόνη.

Διότι όσο δυναμικός χαρακτήρας και αν είσαι -ακόμα κι αν είσαι η Έλλη Στάη- μπορεί να πέσεις στην παγίδα να πιστέψεις ότι κάτι έκανες εσύ λάθος και ότι είναι ο τρόπος που κάθεσαι, που μίλησες; Αυτό που φορούσες; Μήπως εγώ έδωσα θάρρος και νομίζει ότι; Πολύς κόσμος έχει φύγει πάντως από αυτό το γραφείο κλαίγοντας».