Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξήγησε τον λόγο που έχει έντονη διαδικτυακή παρουσία και τα μηνύματα που λαμβάνει σε περίπτωση που λείψει για μία ημέρα.

«Δεν ξέρω αν είναι για τον αλγόριθμο γιατί δεν έχω κάποιον μέσα στα γραφεία του Zuckerberg, αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι αν εξαφανιστείς μία ημέρα λαμβάνεις όντως και εκατοντάδες μηνύματα. Εγώ αποκαλώ τα κορίτσια «συμπεθέρες» και μου στέλνουν: πού είσαι Ιωάννα; Είσαι καλά; Έγινε κάτι;» είπε η Ιωάννα Τούνη.

«Τα social, οι «συμπεθέρες» μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος και πρέπει να ξέρουν. Νιώθω όμορφα να ξέρουν γιατί με τα κορίτσια αυτά έχουμε αγαπηθεί μέσα στην πλατφόρμα. Έχω λάβει πολλή αγάπη και σε στιγμές που ήμουν χάλια, με έχει βοηθήσει. Σίγουρα θα βοηθήσω κι εγώ από μία μαμά που θα μου πει ότι παίρνεις το μωράκι σου και πήγα και εγώ με το μωράκι μου. Είναι κι αυτές μία μορφή σχέσης το 2024. Δεν γίνεται να εξαφανίζεσαι. Υπάρχει μεγάλη υπερβολή» σχολίασε η Ιωάννα Τούνη.