Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για τις απώλειες των γονιών του και πόσο τον σημάδεψαν.

«Στον πατέρα μου δεν πρόλαβα να τα πω. Στη μητέρα μου ήταν ο καρκίνος. Ξέρω γιατί τη φοβόμασταν και τη λέγαμε αρρώστια, γιατί αυτό το πράγμα μειώνει τον άνθρωπό σου. Έφτασε στο σημείο, που η μητέρα μου δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. Μόνο μία κραυγή όταν με είδε. Έσκυψα στο αυτί και της το είπα, όλα όσα ήθελα να της πω. Και πάλι ήταν δειλία, έπρεπε να της τα πω όταν άκουγε.» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Κανένας δεν με έχει πάρει να μου πει έφτασες; Πεινάς; Το είδα τώρα που ήμουν άρρωστος. Αυτό που χρειάζεσαι ένα τσάι και πρέπει να σηκωθείς να το φτιάξεις και μόλις το φτιάχνεις θυμάσαι ότι ξέχασες ανοιχτό τον θερμοσίφωνα. Αυτό το: θα μου φέρεις μαμά ένα τσάι; Το αντιπυρετικό; Έβαζε κομπρέσες επάνω μου, με έβαζε στο μπάνιο. Δεν μπορείς να έχεις αυτήν την απαίτηση από κανένα πια, ούτε είναι προϋπόθεση. Ακόμη και από τη σύντροφό μου, αλλιώς δείχνει τη φροντίδα» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.