Στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια απάντησε για την τηλεόραση, αλλά και για την οικογένειά της.

«Από τότε που έχασα τον πατέρα μου ασχολούμαι με την αυτογνωσία, με κουράζει η απραξία, το καθισιό και η αδράνεια», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε στη συνέχεια: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που ήμουν στην τηλεόραση τα πάρα πολύ καλά χρόνια της. Τα 33 χρόνια πορείας ήταν δύσκολα, παραγωγικά και εξελικτικά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω κανένα συμβιβασμό ή να υποκύψω σε οτιδήποτε άλλο πέρα των επίλογων μου. Δεν έβγαλα ούτε τα παιδιά μου στα περιοδικά, ούτε το σπίτι μου, ούτε gossip καταστάσεις από τη ζωή μου».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε και για τον σύζυγό της αλλά και για τα παιδιά της: «Τα 32 χρόνια με τον σύζυγό μου είναι ευλογημένα αφού είμαστε ακόμα μαζί. Καμία σχέση δεν είναι εύκολο να κρατηθεί, θέλει επιθυμία. Είμαι αγορομάνα, έχω λατρεία με τα αγόρια μου, είμαι περήφανη για τα παιδιά μου. Έβαζα όρια στα παιδιά μου αλλά ήμουν και πολύ επιβραβευτική. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τα παιδιά σου να έχουν πάρει αυτό το δώρο της αυτονομίας που τους έχεις κάνει».