Συστατικά

500 γρ. σπαγγέτι
200 γρ. σκληρή μυζήθρα ή τυρί της αρεσκείας σου
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
40 γρ. βούτυρο
4 μεγάλα αυγά
αλάτι
πιπέρι

Αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζεις τα σπαγγέτι για 10 λεπτά και στη συνέχεια τα στραγγίζεις
Σ’ ένα βαθύ τηγάνι βάζεις το βούτυρο και το μισό ελαιόλαδο και προσθέτουμε 200 γρ. μυζήθρα ή τυρί τριμμένο
Ανακατεύεις καλά και μόλις πάρει χρώμα ρίχνεις τα ζυμαρικά
Τηγανίζεις τα αυγά στο υπόλοιπο ελαιόλαδο προσθέτοντας πιπέρι
Σερβίρεις στα πιάτα τα ζυμαρικά, τοποθετείς από πάνω ένα αυγό και ρίχνεις έξτρα τυρί και πιπέρι.

Πηγή: tlife.gr