Με νέο επεισόδιο επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κανάλι Raw στο Youtube και μίλησε για το Survivor και τη σχέση που είχε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Με πήραν τηλέφωνο δύο φορές και τα χρήματα ήταν πολύ καλά. Δεν μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω για χρήματα γιατί αν έμπαινα, θα έμπαινε μέσα μου ο διάολος και θα πήγαινα. Το περιβάλλον και οι άνθρωποι που αγαπώ με συμβούλεψαν να μην πάω για τρίτη φορά. Τους άκουσα. Κάποιοι παίκτες έχουν πάρει 11.000 ευρώ την εβδομάδα. Εγώ θα ζητούσα 10.000, εδώ πέρα έχει πάρει ο κάθε πεθαμένος. Με τόσο ριάλιτι που προσφέρω εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Μου άρεσε, της άρεσα και όταν έγινε το πάρτι της ένωσης κοιταχτήκαμε λίγο καλύτερα και υπήρξε ένα φλερτ. Βγαίνοντας γίναμε ζευγάρι, δεν ήμασταν από μέσα μαζί. Στο δεύτερο Survivor η Ευρυδίκη έμεινε μόνο δύο εβδομάδες, οπότε και να θέλαμε δεν προλαβαίναμε να γίνει κάτι. Είχαμε μια τυπική συνομιλία πριν τους αγώνες. Η στιγμή που η Ευρυδίκη είπε ότι θα περιμένει να φέρω την κούπα στο σπίτι μας, ήταν πολύ γλυκιά. Το είπε γιατί το ήθελα πολύ» συνέχισε.

«Ο James Καφετζής δεν μου ταιριάζει σαν προσωπικότητα και σαν στυλ παίκτη. Είναι υπερόπτης. Νευρίασε γιατί είπα στην κάμερα ότι θα πάρει 12.000 ευρώ την εβδομάδα» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος