Ζητούν εδώ και μήνες από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να φροντίσουν κάπως τα δέντρα των νεραντζιών στο πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, αλλά απάντηση δεν παίρνουν.

Σύμφωνα με κατοίκους και καταστηματάρχες της Τριών Ναυάρχων τα δέντρα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η ανάπλαση του πεζόδρομου δεν ποτίζονται αφού το ποτιστικό σύστημα δεν λειτουργεί λόγω των εργασιών.

«Κοντεύουν να ξεραθούν οι νεραντζιές» αναφέρει κάτοικος της περιοχής. «Ας έρθουν οι κύριοι αρμόδιοι να δουν τι γίνεται». Όπως αναφέρουν πέρα από το πότισμα τα δέντρα χρειάζονται να κλαδευτούν αφού οι καρποί από αυτά έχουν ωριμάσει, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να έχουν πέσει στον πεζόδρομο.

Το όλο θέαμα έτσι από τα σαπισμένα νεράντζια εκτός από αντιαισθητικό είναι και κάπως επικίνδυνο αφού ένας πεζός που δεν θα προσέξει, μπορεί εύκολα να γλιστρήσει και να… φάει τα μούτρα του.

«Τις προάλλες κάπως έτσι πήγε να την πατήσει ένας κύριος που περπατούσε αμέριμνος στον πεζόδρομο» αναφέρει καταστηματάρχης της περιοχής.

«Δεν φτάνει που όλους αυτούς τους μήνες είχαν μετατρέψει την γειτονιά μας σε εργοτάξιο, χωρίς επί της ουσίας να αλλάξουν κάτι, έχουνε αφήσει την Τριών Ναυάρχων στην τύχη της».

Και όλα αυτά ενώ οι εργασίες για την ανάπλαση δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, ενώ το έργο ήταν να έχει τελειώσει από τον περασμένο Νοέμβριο. Το αργότερο…