Προφυλακιστέα κρίθηκε η 39χρονη που δολοφόνησε τον 43χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα, μετά από μαραθώνια απολογία της σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Η 39χρονη υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα, ενώ ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του. Οι συνήγοροί της διέψευσαν τα περί παρενόχληση της του 43χρονου με μηνύματα για απειλές, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να το αποδεικνύει ενώ η αστυνομία έχει στην κατοχή της τα δύο κινητά, του θύματος και της κατηγορουμένης και δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Η 39χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, εξήγησε στον ανακριτή τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

«Εμείς έχουμε την πεποίθηση ως συνήγοροι ότι πραγματικά δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα αυτό και βεβαίως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον εκλιπόντα. Η κατηγορούμενη ακόμη και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να έρθει να τον συναντήσει στη Χαλκίδα. Δεν είχε τέτοιο σκοπό. Ακούγονται διάφορα σε βάρος της, τα οποία δεν είναι αληθή. Για παράδειγμα ακούγεται ότι παρενοχλούσε τον εκλιπόντα, με διάφορα μηνύματα και απειλές. Αυτά δεν είναι αληθή και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, το οποίο να είναι ενσωματωμένο στη δικογραφία και το οποίο να αποδεικνύει την αλήθεια αυτών των ισχυρισμών», αναφέρουν.