Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Βασίλης Μηλιώνης.

Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Τζανή στην σειρά «Η Μάγισσα», μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς από τη Φιλοσοφική επέλεξε τελικά την Υποκριτική ενώ απάντησε στο γιατί φοβόταν να παίξει αρχικά στην τηλεόραση.

«Είχα μία δεύτερη σκέψη γιατί αποφοίτησα από το Εθνικό. Με φόβιζε να παίξω στην τηλεόραση. Δεν είχα καταλάβει τη δύναμη που μπορεί να έχει αυτό το μέσο», είπε αρχικά ο Βασίλης Μηλιώνης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στο χώρο το οποίο έγινε στα χρόνια του κορονοϊού όταν τα θέατρα ήταν κλειστά και ως εκ τούτου μπήκε στον χώρο βαδίζοντας στα τυφλά.

«Με το που τελείωσα τη σχολή κατάφερα να βρω δουλειά σε μία δύσκολη περίοδο. Έπεσα πάνω στον κορονοϊό με τις απαγορεύσεις… Με τρόμαξε όλο αυτό με την έννοια ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ήταν δύσκολο να είμαι βέβαιος για το αν θα γίνει κάτι. Η αβεβαιότητα του χώρου με έφερε και εμένα σε δύσκολη θέση», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Έτυχε να πάω σε κάποιες ακροάσεις στο ενδεχόμενο να ανοίξουν τα θέατρα, ευτυχώς με πήραν. Κατάφερα να ζήσω με τα επιδόματα που έδιναν, τα 513 ευρώ, και είπα ότι έπρεπε να μείνω μόνος. Θεωρώ ότι μετά από κάποια ηλικία δεν είναι σωστό να μένουμε στο σπίτι των γονιών μας», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Βασίλης Μηλιώνης.