Άκρη στην περίπλοκη υπόθεση με τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα προσπαθούν να βγάλουν οι Αρχές, αφού τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα την μετατρέπουν σε ακόμα πιο δύσκολο προς επίλυση γρίφο.

Σύμφωνα με τους γονείς της 39χρονης η οποία επιτέθηκε με μαχαίρι και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 43χρονο το Σάββατο το πρωί, η κόρη τους, υποστηρίζει πως είχε πέσει θύμα βιασμού πριν από τρία χρόνια από τον 43χρονο, όπως ανέφεραν στο Star. Σημειώνεται πως ο πατέρας της 39χρονης αποκάλυψε πως τα τελευταία χρόνια είχε αλλάξει η συμπεριφορά της κόρης του: «Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

Διαψεύδει ο δικηγόρος του θύματος - «Φυσικά και δεν υπήρχε βιασμός»

Ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου σημείωσε στο evima.gr, πως δεν υπήρξε ποτέ βιασμός: «Πότε δεν έγινε κάτι τέτοιο. Φυσικά και δεν υπήρχε βιασμός», τόνισε ο κ. Θανάσης Τάρτης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αλλά και ο αδερφός του δήλωσαν από την πρώτη στιγμή πως η 39χρονη παρενοχλούσε για χρόνια τον 43χρονο, γι’αυτό ο ίδιος είχε αναγκαστεί να μετακομίσει στη πόλη της Χαλκίδας και να φύγει από το χωριό, ενώ είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.
«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία», το μήνυμα της 39χρονης στο θύμα

Ο κ. Τάρτης ανέφερε πως ο ίδιος είχε δει ένα μήνυμα της 39χρονης προς το θύμα: «Τέλος του 2021, αρχές του 2022 ήρθε στο δικό μου γραφείο το σημερινό θύμα προσπαθώντας να βρει λύση στις απειλές που δεχόταν από την σημερινή δράστιδα. Εγώ ο ίδιος είδα στο κινητό του θύματος που του είχε στείλει μήνυμα και του έλεγε: “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”».