Χαμός στο κέντρο της Πάτρας μετά από το τέλος της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η πλατεία Γεωργίου που κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν γεμάτη από κόσμο, έδωσε τη σκυτάλη στις άλλες μεριές του ιστορικού κέντρου, με όσους είχαν καταλύσει την καρδιά της πόλης να κατευθύνονται άλλοι στην Ρήγα Φεραίου και άλλοι προς τα πάνω προς την Γεροκωστοπούλου.

Την ίδια ώρα το κάθε μαγαζί είχε το δικό του πάρτι, με τα περισσότερα από αυτά να είναι γεμάτα από κόσμο. Όμως ο πραγματικός χαμός δεν έγινε σε μαγαζί, αλλά σε πεζόδρομο κα συγκεκριμένα στο πάνω μέρος της Γεροκωστοπούλου.

Από το ύψος της Κανακάρη έως και στην Αλεξάνδρου Υψηλάντου επικρατούσε το αδιαχώρητο, με δεκάδες παρέες νεών, να βρίσκονται εκεί, με ένα πλαστικό ποτήρι στο χέρι και να διασκεδάζουν.

Πρόκειται για τη γνώστη «πιάτσα» που έχει διαμορφωθεί στο συγκεκριμένο σημείο του κέντρου της Πάτρας, τους τελευταίους μήνες, που συγκεντρώνει σχεδόν κάθε Σάββατο, κυρίως μαθητές, από15 έως 17 χρονών.

Ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που είχε κατακλύσει στην πλατεία Γεωργίου ήταν σε αυτή την ηλικία (αν και υπήρχαν και αρκετοί γονείς με μικρά παιδιά για να δουν την τελετή) και έτσι όταν τελείωσε η εκδήλωση, πήγαν στα στέκια τους.

Σημειώνουμε ότι στο σημείο αυτό έχουν ανοίξει τους τελευταίους μήνες τουλάχιστον τρία μαγαζιά που προσφέρουν ποτό και κοκτέιλ σε πλαστικό ή και εμφιαλωμένα αλκοολούχα και μη. Οπότε την… διασκέδαση στο πεζοδρόμιο, με το ποτό στο χέρι την είδαμε φέτος από νωρίς, στο ξεκίνημα της καρναβαλικής περιόδου.